Tandlæger og Specialklinikker i Flensborg - Tyskland

 

Forside > Ophold i Flensborg

Ophold i Flensborg

 

Flensborg tilbyder lidt af det hele

Danskere har i årtier valfartet til Flensborg på grund af de gode indkøbsmuligheder og hyggelige miljø. Et besøg på en af vores klinikker kan med fordel kombineres med kulturelle aktiviteter eller måske ophold på et af byens mange hoteller eller pensioner. Flensborg er en hyggelig gammel havneby hvor det bedste af dansk og tysk kultur mødes. Gågader og pladser summer af liv i den gamle købstad, og her finder du masser af gode indkøbsmuligheder i de mange små butikker.

 

 

Hyggeligt havnemiljø

Havnemiljøet indbyder til slentreture og mange gode oplevelser. Tag f.eks. en tur med tysklands ældste passagerdampskib og gå på opdagelse i museerne. Byen byder på masser af cafeer og både traditionelle og udenlandske restauranter. Men snyd heller ikke dig selv for et besøg på den lokale "Bierstube".

 

 

Shopping i Flensborg

Flensburg Galerie byder på shopping uden grænser i mere en 80 specialforretninger. Alle forretninger har åbent mandag til lørdag fra 9.30 til 20.00. Der findes mere end 1.000 parkeringspladser i nærheden. Læs mere på www.flensburg-galerie.de

 

 

Kultur

Flensborg byder også på gallerier og teater, og året igennem afholdes en masse forskellige arrangementer. Børn og barnlige sjæle kan bl.a. fornøje sig med et stort piratskib samt det interaktive "Phänomenta", hvor hele familien kan få indblik i videnskabens verden.

Orpheus Theater

 

 

Schackenborg Slot   

Flensborgs omegn

Egnen omkring Flensborg har meget at byde på. Indenfor overkommelig afstand finder du ikke mindre end otte imponerende slotte, heriblandt Schackenborg Slot. I området omkring Slesvig by og Husum, blot 40 km fra Flensborg, finder du tropisk badeland, vikingemuseum og meget andet.

 

 

Overnatning i Flensborg

I og omkring Flensborg finder du flere gode hoteller, vandrehjem og privat værelseudlejning. Der er også mulighed for at leje en feriehytte i dejlige, afslappende omgivelser? - Mulighederne er mange og priserne rimelige. Overnatningsmuligheder i Flensborg

Hotel Mercure