Tandlæger og Specialklinikker i Flensborg - Tyskland

 

Forside > Tandlæger i Flensborg Tyskland

Tandlæger i Tyskland - Flensborg

 

Tandlæge Dirk Czubayko & Marc-Hendrik Grages

Dirk Czubayko og Marc-Hendrik Grages er tandlæger med solid erfaring inden for indsætning af tandimplantater, kroner og broer samt behandling af paradentose.

Tandlæge Andreas Miehe

Tandlæge Andreas Miehe i Flensborg tilbyder bevarelse af faste tænder ved hjælp af kroner, broer, hel- og delproteser samt tandimplantater. Miehe foretager også rodbehandling og kirurgiske behandlinger. Derudover tilbydes skånende parodontosebehandling for at bevare tænder gennem sundt tandkød.

Tandlæge Volker Liebetrau

Tandlæge Volker Liebetrau i Flensborg tilbyder behandlinger i form af kroner, broer, delproteser og helproteser. Derudover tilbyder de tandskånende fyldninger og tandkirurgisk behandling. Speciale i behandling af børn.

Tandlæge Wulf Kiesbye

Tandlæge Wulf Kiesbye i Flensborg tilbyder en bred palet af ydelser, lige fra fyldninger og mindre krone- og broarbejder, æstetiske tandkorrektioner til omfattende protetiske saneringer og implantologiske ydelser.

 

 

 

 

 

 

FlensborgKlinikker.dk er et samarbejde mellem tandlæger og specialklinikker inden for en lang række fagområder i Flensborg, Tyskland. Vi tilbyder behandling af højeste kvalitet til lave, tyske priser.

 

 

 

Flensborg ligger kun 15 minutters kørsel fra grænsen